Derde landingsbaan Heathrow van de baan

Zone pour tous les messages en Français (Seulement si vous ne pratiquez pas l'Anglais) - De plaats voor alle Nederlandstalige berichten (Enkel als U de Engelse taal niet machtig bent) - Forum für alle Deutschsprachigen Beiträge (Nur im Falle Sie Englisch Nicht Beherschen)

Moderator: Latest news team

Post Reply
User avatar
A318
Posts: 1721
Joined: 13 Aug 2003, 00:00
Location: Between here and there
Contact:

Derde landingsbaan Heathrow ‘van de baan’

Post by A318 »

29-11-2003

LONDEN - Een derde landingsbaan voor het Londense Heathrow Airport zal er op korte termijn niet komen. Dit melden diverse Britse media, waaronder de Financial Times. De Britse regering heeft besloten dat een verdere uitbreiding van Heathrow niet mogelijk is zonder de Europese milieuwetten te breken.

Stansted, de Londense luchthaven ten Noordoosten van de stad, zal nu de eerste luchthaven worden, sinds lange tijd, waar een extra landingsbaan wordt aangelegd.

De beslissing van de regering om Heathrow niet uit te breiden zal slecht vallen bij luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways en Virgin Atlantic. De Britse media verwachten dat beide maatschappijen tegen de overheidsbeslissing in beroep zullen gaan.
--------------------------------------------------
Nou dat is dan weer plus voor Ryanair die hier zeker gebruik van zal gaan maken.
Pech voor BA en Virgin maar hiermee blijft ook Schiphol een van de beter cq grotere luchthavens in de EU met zijn 5 banen!

Erwin
A Whole Different Animal

Post Reply